Helt nytt men med riktig retro känsla

Vi har har skapat en helt ny profil för Bonden Motor på södermalm i Stockholm. Från minsta stämpel till hemsida och fasadskyltar. Och en logotype som vi hoppas förmedlar en riktig vintage känsla för den tid när bilismen var både ny och spännande.

Bonden Motor tar hand om din bil

Bonden Motor

Vi finns på Bondegatan 60 på Södermalm i Stockholm där vi sedan drygt 20 år har putsat och fejat på bilar av alla modeller och storlekar. Från det mest sportigt extrema till det praktiskt vardagliga. Nu vill vi gärna att du styr hit och berättar vad vi kan göra för dig. Hör du till dem som känner att du borde kommit till oss tidigare så ska du inte känna någon oro. Vi kan lova att vi sett både det ena och det andra när det gäller ”underhållet” av bilar. Vi gör alltid det bästa för att trolla fram den bil du en gång valde för den var fin.

Vi kan hjälpa till med det mesta när det gäller bilar och mycket annat förresten. Var inte rädd för att fråga, det finns mycket man kan få uträttat när det gäller motorer och bilar i vårt garage. Vi byter dina hjul och tvättar och förvarar dem mellan säsongerna. Vi sätter på nya däck, vi kan montera dina extraljus, behöver du en dragkrok eller håller batteriet på att ge upp? Vi säljer även mängder av bra bilprylar. T ex. Thules alla takboxar och räcken, inklusive cykelställ och reservdelar. Och vi ser till att du får allt monterat. Så titta in, med eller utan bil