L1000898.JPG

Katarina Brandt – Copywriter

Mobil: 0708 705 701 | katarina@respekt.se |

Hamnar du bredvid vår skribent Katarina på en middag kan du räkna med att få lära dig någonting du inte visste förut. Katarina kan lite om väldigt mycket och har alltid ett nyfiket öra riktat ut mot världen. Hon lyssnar på direktörer, bilhandlare, marknadschefer, byggmästare, professorer, sotare, sjökaptener och alla andra som behöver hjälp med att förvandla kunskap, tankar och idéer till säljande, underhållande och informativa texter. Katarina sätter en ära i att göra det svåra lätt att förstå, oavsett om det handlar om den senaste forskningen kring vår arvsmassa eller hur man bygger riktigt höga hus i trä

anders-brandt

Anders Brandt – Projektledare

Mobil: 0708 705 700 | anders@respekt.se

Anders är projektledare och har styrt Respekt i över 25 år och hjälper både stora och små kunder med att göra deras varumärken starkare och mer synliga. Han vet hur man laddar dem med positiva mervärden som ger ringar på vattnet och är lika mån om att förvalta som duktig på att förnya. Du kommer snabbt att märka att i Anders värld är nästan ingenting omöjligt. Han har en positiv inställning som lätt smittar av sig på oss andra, men också ett stort kontaktnät av värdefulla leverantörer både i Sverige och över hela världen. När våra kunder är nöjda, säljer mer eller bara är tacksamma över att vi tänkte annorlunda – då är även Anders glad.

johan-reijs

Johan Reijs – Formgivare

Mobil: 0708 962 274 | johan@respekt.se

Konstnärer arbetar ofta fritt ur tanken medan rollen som kreatör innebär att man nästan alltid måste hålla sig inom givna ramar. Vår formgivare Johan ser det som en utmaning. Han är en sann kreatör och en mästare på att bygga vidare på givna förutsättningar. Han sätter sig snabbt in i varje uppdrag och vet hur man förnyar, utvecklar och moderniserar utan att för den skull behöva börja om från början. Samtidigt är hans noggrannhet, erfarenhet och gedigna kunskap inom typografi och grafisk produktion ovärderlig. Speciellt när helt nya och spännande uppdrag knackar på dörren och vill att vi stöper om dem i en ny form.