Ge avtryck! Print och tryck

Kataloger, broschyrer, foldrar, produktblad… print och tryck är vår hemmaplan med en repertoar som vi tycker är riktigt grym. En fysisk budbärare som man kan dela ut är fortfarande ett fantastiskt sätt att nå ut med sitt budskap och få det att leva längre än mer lättflyktiga alternativ. Det är snyggt, trevligt och överlägset praktiskt för läsning i hängmattan.

Skillnaden mellan information och reklam är inte direkt knivskarp. I slutändan handlar det om kommunikation och att nå fram till sin målgrupp och få dem att gilla den du är och det du gör. Vi vill ta vara på alla tillfällen att nå igenom bruset och lyfta fram det du vill ha sagt. Varför inte passa på att förstärka ett budskap på en annars trist förpackning eller göra en bruksanvisning både funktionell och trevlig?

Hur ska budskapet formuleras, hur ska det förpackas och vad kostar kalaset? Vi har lösningen för de flesta plånböcker och behov. Det mesta kan vi producera snabbt hos oss tack vare egna storformatsprintrar och digitaltryck.

Instick...