Annonser som ögat väljer

Tålamod och långsiktighet är viktiga ingredienser när vi producerar annonser, trots att det är ord som inte används så ofta i dagens snabbrörliga vardag. Många gånger är det faktiskt nyckeln till framgång. Att hoppa hit och dit med både innehåll, stil och kanal blir ofta både dyrt och resultatlöst. Därför jobbar vi konsekvent för att budskapen ska få sjunka in. Precis som med tidlös design har det visat sig vara ett koncept som håller i längden.

Det sägs att nio av tio nya produkter försvinner ur handeln inom tre månader om de inte säljer bra. Oddsen att lyckas behålla sin plats i hyllan är med andra ord ganska små. Trots det är nylanseringar något av det bästa vi vet. Låt oss gärna få vara med från början och dela med oss av tidigare erfarenheter. Vi tycker nämligen att den enda anledningen till att en produkt saknas i hyllan är att den sålt slut.

Vi producerar annonser för konsumenter och företag, för varor och tjänster, i dagspress och magasin. I fackpress, branschtidningar och på nätet.

Instick...